Overzicht

Prijs per persoon
Aantal personen
Type groep
Vanaf
€ 42 p.p.
Lelijke Eend rijden & Classic Tour
Vanaf
€ 42 p.p.

Lelijke Eend rijden & Classic Tour

Samen met je Collega’s of vrienden in een Lelijke Eend rijden?

Heerlijk nostalgisch op pad met de aandoenlijke Franse eend! Jullie gaan met behulp van een roadbook een prachtige route rijden. Deze route voert jullie langs allerlei mooie plekken en door de mooie natuur van de Veluwe. Voor vertrek wordt er deskundig uitleg gegeven door de instructeur over het rijden in een lelijke eend. Zo wordt er het één en ander over de techniek verteld en hoe je de auto het beste kan besturen. Een unieke ervaring in een unieke auto! Al puzzelend zullen jullie de weg moeten vinden, om zo weer terug te keren bij de locatie. Gewoon samen met je partner of een stel vrienden genieten van een ontspannen dagje uit. Ook kunnen we jullie helpen bij het samenstellen van het programma voor een personeelsuitje of een familiedag.  In overleg kunnen wij meedenken om er voor jullie een leuke dag van te maken.

Meer informatie
Vanaf
€ 67 p.p.
Lelijke eend rijden & Fat Max experience Wisselprogramma
Vanaf
€ 67 p.p.

Lelijke eend rijden & Fat Max experience Wisselprogramma

Met dit programma komen oud en nieuw samen, de groep wordt in tweeën gesplitst waarbij de ene helft vertrekt met het lelijke eend rijden en de andere helft met de Elektrische steps. Halverwege de toer wordt er gewisseld van voertuig.

Heerlijk nostalgisch op pad met de aandoenlijke Franse lelijke eend! Jullie gaan met behulp van een Roadbook een prachtige route rijden. De route voert jullie langs allerlei mooie plekken en door de mooie natuur van de Veluwe. Voor vertrek wordt er deskundig uitleg gegeven over het lelijke eend rijden. Zo wordt er het één en ander over de techniek verteld en hoe je de auto het beste kan besturen. Een unieke ervaring in een unieke auto!

Op een volledig elektrisch aangedreven kickbike ga jij en jouw team cruisen over de Veluwe. De steps zijn ontworpen om maximaal gebruiksgemak te bieden. Zelf steppen mag, maar is totaal niet nodig. Deze gave steps rijden namelijk ook zonder fysieke ondersteuning. Volledig elektrisch! Uiteraard word je voorzien van een route, waardoor je verzekerd bent van prachtige tocht.

Na dit programma kan er een heerlijke barbecue verzorgd worden waarmee het programma afgesloten word. Gezellig en met je collega’s, vrienden of familie de dag nog even doornemen.

Meer informatie
Vanaf
€ 76 p.p.
Lelijke Eend rijden & Handboogschieten
Vanaf
€ 76 p.p.

Lelijke Eend rijden & Handboogschieten

Na de koffie en een heerlijk gebakje volgt een korte instructie over het rijden met een een mooie “lelijke eend” Het is geweldig om bij goed weer het dak volledig open te rollen. Met de navigator rij je doormiddel van een route book de Veluwe op. Al puzzelend zullen jullie de weg moeten vinden, om zo weer terug te keren bij de locatie waar frisdrank met een saucijzenbroodjes klaar staat.

Boogschieten is een sport waarbij pijlen worden weggeschoten naar een doel met behulp van een boog. Vroeger was de boog een jacht- en oorlogswapen, maar tegenwoordig is boogschieten een concentratiesport. Het vraagt concentratievermogen, lichaamsbeheersing en conditie. Je probeert jezelf continu te verbeteren, je techniek en daardoor ook je scores. Jullie maken gebruik van bogen die voor iedereen te bedienen is, zowel jong als oud en voor links- en rechtshandigen. Mede door ervaren begeleiders, dragen wij er zorg voor dat je in ieder geval de basis kennis op zal doen, en door middel van wedstrijd elementen hier een leuk uitje aan zal beleven.

Na dit programma kan er een heerlijke luxe lunch verzorgd worden waarmee het programma afgesloten word. Gezellig en met je collega’s, vrienden of familie de dag nog even doornemen.

Meer informatie
Vanaf
€ 87 p.p.
Lelijke eend rijden & Botter varen
Vanaf
€ 87 p.p.

Lelijke eend rijden & Botter varen

U wordt ontvangen in het Bezoekerscentrum in Nunspeet. Na ontvangst volgt een korte instructie over het rijden met een mooie Franse “lelijke eend”. Het gevoel van vroeger weer terug krijgen van de bijzondere ervaring die het rijden van een eend met zich meebrengt. Het dakje open en genieten van alles wat de omgeving van de Veluwe je te bieden heeft. Vanuit Nunspeet brengen de 2CV’s je langs de mooiste plekjes van de Veluwe. Aan de hand van de route wordt je door de prachtige omgeving worden geleid. Na een mooie tocht kom je bij de haven voor een zeiltocht met een authentieke Zuiderzeebotter van ruim een eeuw oud, dit is een unieke belevenis. Terwijl de één de zeilen hijst of aan het roer staat, geniet de ander van het schip en de omgeving. De perfecte combinatie van het land en de zee.

Meer informatie
Vanaf
€ 76 p.p.
Lelijke eend rijden & Huifkar tocht
Vanaf
€ 76 p.p.

Lelijke eend rijden & Huifkar tocht

Samen met je Collega’s of vrienden in een Lelijke Eend rijden?

Trek erop uit met een klassieke huifkar tocht. Het blijft een indrukwekkend gezicht,….paard en wagen. Dit plaatje in combinatie met het prachtige landschap van de Veluwe is de basis van een voor een bijzondere ervaring, de huifkartocht. Wanneer de kar in beweging komt, voel je de natuur binnenkomen. De hoeven klinken ritmisch op de achtergrond en langzaam droom je weg.

Na de huifkarrit rijden we een leuke route rijden in een karakteristieke Citroen 2CV eend. Heerlijk nostalgisch op pad met de aandoenlijke Franse lelijke eend! Door middel van een roadbook gaan jullie al puzzelend een prachtige route rijden over de Veluwe. Voor vertrek wordt er deskundig uitleg gegeven over het rijden in een eend. Zo wordt er het één en ander over de techniek verteld en hoe je de auto het beste kan besturen. Een unieke ervaring in een unieke auto! Al puzzelend zullen jullie de weg moeten vinden, om zo weer terug te keren bij de start locatie.

 

 

Meer informatie
Vanaf
€ 91 p.p.
Lelijke eend rijden & Theeproeverij
Vanaf
€ 91 p.p.

Lelijke eend rijden & Theeproeverij

Heerlijk nostalgisch op pad met de aandoenlijke Franse lelijke eend! Jullie gaan met behulp van een Roadbook een prachtige route rijden. De route voert jullie langs allerlei mooie plekken en door de mooie natuur van de Veluwe. Voor vertrek wordt er deskundig uitleg gegeven over het rijden in een eend. Zo wordt het één en ander over de techniek verteld en hoe je de auto het beste kan besturen. Een unieke ervaring in een unieke auto! Al puzzelend zullen jullie de weg moeten vinden, om zo weer terug te keren bij de locatie. Na een prachtige rit gemaakt te hebben is er tijd om te relaxen.

Thee heeft een smaakversterkend effect, net als wijn. Door de juiste thee te serveren, komen gerechten beter tot uiting. Daar word je toch blij van!

Wil je meer leren over thee, ontdekken welke thee je lekker vindt en verrast worden door de spannende combinatie van thee en gerechten? Bijvoorbeeld bij elke theesoort proef je diverse gerechtjes die de smaken versterken of verzachten en je smaakpapillen kietelen. De combinatie van thee bij bepaalde gerechten zorgt voor een echte smaakexplosie. Voor de echte fijnproevers serveert de theesommelier deze prachtige theeproeverij.

Meer informatie