Over ons

Team

Huur een lelijk eendje voor een dag plezier!

Een mooi lelijk eendje huren? Oude tijden herleven met een dagje rijden in een karakteristieke 2CV (Deux Cheveaux). Voor een gezinsuitje, bedrijfsuitje, teamuitje of een groepsuitje met vrienden of vriendinnen. Kom dan een eend huren bij eendhuren.nl Beleef het gevoel van vroeger weer of laat je verrassen door een geheel nieuwe ervaring. Stap in lelijk eendje, rol het dakje open en rijden maar.

Routes

Vanuit een prachtige plek op de Veluwe geniet je in het eendje van verschillende uitgezette routes. Je rijdt door de uitgestrekte bossen, langs heidevelden, door gezellige dorpen en historische stadjes. Onderweg is er volop gelegenheid voor een gezellige picknick, lunch of een andere activiteit.
Een weekend rondrijden in een eend met een overnachting in een Dorpsherberg, kan natuurlijk ook. Met Dorpsherberg De Roskam hebben we een “uit maar toch thuis” arrangement samengesteld.  Stap onder de regendouche en maak je op, na een heerlijk ontbijt, voor  een prachtige tour in een een lelijke eend.

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een dag met een eendje weg
of kies voor een geheel arrangement. Neem contact op dan zorgen wij voor een passende cadeaubon.

Locatie  Plattegrond omgeving

Je stapt in het eendje vanaf de locatie van Outdoor Centrum Nunspeet. Gelegen aan de rand van de Veluwe en is dus een ideale startplek voor veel buitenactiviteiten. Daarnaast is de A28 ook nog eens op korte afstand van ons bedrijf en is het treinstation met twee minuten lopen nog dichterbij. Het maakt dus niet uit waar je vandaan komt, je kunt ons altijd bereiken!
In de buurt verschillende hotels en restaurants gevestigd, hierdoor kunnen wij complete arrangementen aanbieden inclusief overnachtingen en diners. Op het Veluwetransferium bij ons voor de deur kun je gratis parkeren en is het mogelijk de uitkijktoren te beklimmen. Vergaderbreaks, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten zijn bij ons zo geregeld! Veel van deze activiteiten verzorgen wij vanuit Bezoekerscentrum Nunspeet.

Mensen achter eendhuren.nl

Hendrik-Jan Borsboom (eigenaar) is op en top natuurliefhebber en graag actief in de natuur bezig. De beleving van de natuur laat hij dan ook in het hele bedrijf terugkomen. Dit unieke concept is onze gasten ook opgevallen waardoor ze regelmatig terugkomen om andere activiteiten te doen.
Naast Hendrik-Jan werken er ook verschillende instructeurs bij Outdoor Centrum Nunspeet.

Erkend leerbedrijf

Het bedrijf is een erkend opleidingsbedrijf. Er worden regelmatig stagiaires opgeleid tot vaardige instructeurs, zowel op MBO- als HBO-niveau.

Populaire activiteiten

Vanaf
€ 175 p.p.
Lelijke Eend experience
Vanaf
€ 175 p.p.

Lelijke Eend experience

Lelijke Eend verhuur op de Veluwe: Heerlijk nostalgisch op pad met de aandoenlijke Franse lelijke eend! Jullie gaan met behulp…

Meer informatie