Disclaimer

De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Dit gebeurt met de inhoud van alle andere uitingen van Outdoor Centrum Nunspeet op internet. Outdoor Centrum Nunspeet kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. Outdoor Centrum Nunspeet is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten. Of voor onjuistheden dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie. Om onszelf te beschermen, maken wij gebruik van deze disclaimer.

Eigendom

Deze website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van Outdoor Centrum Nunspeet. Het is niet toegestaan om de site of delen daarvan openbaar te maken. Deze te kopiƫren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Outdoor Centrum Nunspeet. Deze toestemming is niet nodig voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. De informatie op Outdoor Centrum Nunspeet wordt door ons met zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Outdoor Centrum Nunspeet behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. Hoewel alles in het werk wordt gesteld om misbruik te voorkomen, zijn wij niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden. Outdoor Centrum Nunspeet sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

Populaire activiteiten

Vanaf
€ 175 p.p.
Lelijke Eend experience
Vanaf
€ 175 p.p.

Lelijke Eend experience

Lelijke Eend verhuur op de Veluwe: Heerlijk nostalgisch op pad met de aandoenlijke Franse lelijke eend! Jullie gaan met behulp…

Meer informatie